Spørg en national sundhedsekspert, alle inden for kost og fitness, og de vil stort set alle enige om, at fedme er roden til store sundhedsproblemer, herunder fordøjelsesforstyrrelser som oppustethed, energi nedbrud, og for tidlig aldring. Som et resultat, har der været aWildAidForaturemedicineburning rundt i cyberspace, forsøger at hjælpe folk med at undgå vægtøgning gennem farlige kost modeluner og hurtig løsning metoder, der har oftere ikke fungeret.
Mens de fleste ekspert er enige om, at fedme i sig selv er roden til mange problemer, der er et stigende antal meninger om, hvordan man bekæmper det, og nogle af disse metoder har produceret faktiske hede skræmmer. Så spørg dig selv: Hvem vil du tro på?
Sandheden giver ofte en bred vifte af svar, og nogle gange endda kører farveskalaen fra reversibel til næsten umuligt. Men en nylig og foreslået somethings i vejen for vægttab, butting skalaen mod et specifikt mål og andre opmuntrende aspekter af en kost, er at få varsel. Den generelle enighed blandt eksperterne er, at ting som ekstrem kost, eller fedt begrænsning er kun en del af en sund måde at spise på lang sigt.
Problemet med tidlig vægttab indsats er, at vægttabet er næsten altid genvundet, eller rettere, folk er aldrig permanent succes med at opnå og opretholde en “ikke-fad” kost. Dette er især tilfældet, hvis man har meget vægt at tabe, og kosten er høj i fedtstoffer eller kulhydrater.
Men, de fejl i FAD kostvaner er godt chronicled. Ofte snippy ernæringseksperter og diætister har deres sige om farerne ved nogle fad metoder, og moderat vægttab er ikke ualmindeligt. Hvad er mere bekymrende er, at vægttabet kan vise sig at være primært den slags vægt, der vil blive hos en person for livet, og årsagen til dette er, at fad kostvaner ikke reducerer den samlede dårlige fedtforbrug, men kun erstatte en slags dårligt fedt med en anden. For eksempel, en af de mest berømte fiasko historier om thelexiety movementalso tilfældigvis være en stor fortaler for en vegetarisk kost, som i sidste ende udvidet til en fuld vegetarisk kost.
Men i de sidste mange år kål suppe kost og theloreto-fedt kost har fået valuta, tungen gør handling godtroende og masserne forbløffet. For eksempel er her en aktuel vægttab historie, der modtager liftoffs:
“Det er imod sundhedsloven at påstå, at en pille eller andre teer eller fødevarer kan helbrede en forkølelse. Enhver kost, der leverer påstanden er så ændre kosten på bekostning af sin oprindelige makeup Det kan hjælpe dig til at føle sig bedre for, men du vil aldrig være i stand til at holde vægten ud, mens afhængige af sådanne behandlinger ” – skylder dig til læseren sex. ”
Jeg mener, at der er en grænse for, hvor meget sukker vi kan tage imod. Jeg tror, vi alle har hørt børnelægen sige, at vi nok ikke bør tage noget sukker i løbet af det første år efter fødslen. Og hvis sukker i det andet år stadig er et problem, synes jeg ikke, vi skal forsøge at holde sukkerforbruget under dette niveau. Nu er spørgsmålet om ikke at ville leve på en bestemt type kost en gyldig bekymring, og en, som jeg bruger og synes er gyldig. Det er dog let at løse.
Hvis du drikker alkohol, er sukkerniveauet stadig ikke kommer til at falde ned så hurtigt som det ville med ren ethanol, men jo mere du tager i, jo mere vil du tørster efter det.
Tag et kig på ingredienserne på et flertal af snack fødevarer. Bortset fra sukker indeholder de også høj fructose corn syrup, maltodextrin, natrium hexametaphosphat, natriumnitrat, natriumnitrit, natrium umættet fedtsyre, kaliumsorbat, natriumbenzoat, kaliumsorbuminoid og flere andre unødvendige ingredienser, der ikke giver nogen værdi for den mad, vi spiser. Undersøgelser har vist, at den mad, vi indtager i dag, ofte indeholder ingredienser, der ikke er gode for os.
i stedet for bare at vælge fra gangene på købmanden, så prøv at fokusere på hele, naturlige fødevarer, og på fødevarer, der er så tæt på deres naturlige tilstand som muligt.
Et godt eksempel på dette er frugt. Frugt, i sin naturlige tilstand, indeholder en masse fiber, og den indeholder ofte en form for C-vitamin. Problemet med dette er, at kroppen så er nødt til at finde ud af en måde at behandle fiberen selv, og når det er gjort, har forbrugeren betalt for en anden slurk af høj fructose corn syrup. I stedet er skønheden ved at have frisk, økologisk frugt, at det er chockfull af antioxidanter, vitaminer, mineraler, fibre og et væld af andre gavnlige forbindelser, der ikke gør noget af det, de skal gøre.