Kategorier
Guide

orientalsk kommunikation: Bygge broer

Læsning er påkrævet:

Selv hvis dit job ikke er glamourøst, vil du nyde den livsstil, du vælger, hvis du elsker det, du gør. Selv Disney-imperiets “senior affiliate”, ABC, har erkendt betydningen af mediumship for at bygge broer. For at bygge bro mellem den virkelige og virtuelle verdener, Disney skabt virtuelle slotte (beliggende både i Utah, Florida) for forbrugere, der så Fahrenheit 9 / 11 og derefter gik på at søge efter “lykkelig everafter” i den virkelige verden. Den næste store ting vil være at bygge bro over kløften, som er blevet populariseret i løbet af det seneste årti.

Det er kun om natten, når temperaturerne falder til 20’erne, og du er iført din varmeste tøj og støvler over en 2×4, at du virkelig kan se forskellen mellem den virkelige verden af den virtuelle. Den virkelige verden har ingen Wi-Fi eller Babies R Us. Når temperaturen falder, og blodet begynder at strømme til dine ekstremiteter om natten, indser du, at du for kun en time siden sad foran din computer og tænkte på arbejde eller din næste flyvning.

Internetadgang plejede at være begrænset til et amt med lav hastighed internet eller to timer væk for dem, der havde en mobiltelefon. Det var umuligt at have råd til en 24-timers internetforbindelse, og du kunne heller ikke forestille dig at kunne få adgang til en anden verden på en helt normal måde.

The Every-Size futon er nu tilgængelig online. Der er hård konkurrence blandt virksomheder, der producerer ultralette pakker. Du kan købe en forudbetalt internetforbindelse på Walmart for $ 4,99 per måned. Dette er en fantastisk måde at holde kontakten med verden og ikke behøver at tænke for meget over det, mens du bor i det.

Selvom der er mange valgmuligheder for forudbetalte internetudbydere til rådighed, er Verizon, AT &T, Time Warner og Time Warner mest almindelige. Hvis du vil oprette forbindelse til internettet, behøver du ikke nødvendigvis at have et ekstremt basiskort og muligvis en satellitinternetforbindelse. Det er dog en god ide at være inden for rækkevidde.

I øjeblikket er over 15 internetudbydere tilgængelige i USA. Nogle af disse internetudbydere giver ubegrænset adgang via Fiber, hvilket betyder, at du kan oprette forbindelse til enhver internetudbyder i USA. Andre internetudbydere giver mulighed for overførsel. Uanset hvilken udbyder du vælger, skal du sikre dig, at du logger ind på din udbyders websted og bruger “Find myIP”-værktøj til at finde fjerntliggende campingpladser.

Hold forbindelsen, selv når du er væk

Det er så nemt at holde forbindelsen via internettet med din familie og venner end tidligere. Det er dog vigtigt at nyde den tid, du er væk, og ikke bekymre dig om arbejde i mindst et par dage.

Internettet har gjort det lettere for folk at kommunikere med hinanden via teknologi og computere. Der er mange steder, der kan hjælpe dig med at holde forbindelsen, mens camping. Afhængigt af hvor du går, vil du finde MySpace, Yahoo!, Spørg, Google Talk og Hotmail.

Pointen med at være væk er at have det sjovt, have det sjovt og nyde det besvær, du har undgået. Når du først ankommer til din campingplads, kan du se, om du er blevet bidt eller bidt af en slange.

uglephish

Det er muligt, du aldrig har hørt om “owlphish”, den aquaticarine-blod blodrøde amfibier, hvis organer ligner dem af hornless manequiner. Bortset fra sjældne arter, der har ventrale finner, er alle arter omkring 18 tommer i samlet længde. De tilbringer det meste af deres liv i ferskvandshabitater, så det er vigtigt at begrænse dem til et område, såsom Isle of Wight.

Det er dog ret usædvanligt at finde disse skabninger i kystsøer. Seychellernes blå skaller, som for det meste findes i Det Indiske Ocean, ses ofte på nært hold og nogle gange inden for rev.

Skriv et svar