Kategorier
Blandet

Sådan sammenligner du lån

Tjek for månedlige og årlige gebyrer, når du søger efter en låneudbyder. Uanset om lånet er fastforrentet, 3-årig periode, eller 5-årig periode, vil mange långivere opkræve den samme rente. Långivere kan opkræve en højere rente eller et årligt gebyr for at drage fordel af lavere satser, der tilbydes af andre. Da ÅOP’er kan variere, bør du overveje alle gebyrer og føje dem til kolonnen Sande omkostninger ved lånet. Dette vil give dig en bedre forståelse af lånets finansielle tilstand.

Nummer 2: Tag hensyn til lånet sigt. Mens de fleste mennesker binde deres lån tilbagebetalinger til renteberegningen, er det vigtigt at overveje andre tidsfaktorer. Nogle gange vil du betale mindre i rente for et kortere lån, såsom en rente-kun lån med en fem-årig tilbagebetalingsperiode. Det er en god ide at reducere størrelsen af dine tilbagebetalinger, hvis dette er sandt. Disse besparelser kan opnås, hvis der er behov for dem. Den højere rente bør ikke udslette eventuelle besparelser, som du foretager. Sammenligning af renten på forskellige lån vil give dig en bedre måde at evaluere lånemuligheder. Hvis du har til hensigt at beholde lånet i mange år, vil du ønsker at betale den mindste rente.

Et andet eksempel er lånet sigt (i år) samt omkostningerne ved tilbagebetaling. For et lån på ti år (80 måneder), vil tilbagebetalingerne være ca $ 8, Kaukasus. Din månedlige betaling vil dog overstige $ 1.000. Dine samlede omkostninger vil stadig være $ 13, inklusive gebyrer. Den månedlige rente er 8%, men den årlige rente (på 8% i dette tilfælde) er højere end den månedlige. Fordi spændet mellem de sande omkostninger ved lånet og de sande omkostninger ved lånet kan være bred, det er derfor. Den månedlige sats i dette eksempel er negativ 4,3%.

Når man sammenligner lån, er det vigtigt at overveje enhver ballon betalinger. Hvert lån har en ballon betaling. Alle lån har dog ikke en fast tidsplan for betalinger. Det samlede beløb for dine månedlige betalinger skal medtages i tilbuddet. Din egenkapital tilbagekøb fra lånet vil stige over tid.

Tag hensyn til en bil og leasing betaling. Overvej de EMI-betalinger, du skal foretage hver måned på en ny lejekontrakt. Din pengestrøm er $ 28.500, da du ikke ejer køretøjet, men vil returnere det ved lejemålets udløb. Dit skøn i god tro var 22.500 dollars. Du bør også kontrollere den resterende saldo på dit lån. Visa, MasterCard og lignende kort har meget lave renter. Når du har samlet alle dine regninger, skal du beregne din bruttomånedsløn. Juster dit budget for den kommende måned, hvis du ikke er ansat.

Du kan forenkle forudbetalingen ved at sikkerhedskopiere din startløn. Spred tallene over et år. Tilføj renteestimatet og eventuelle andre poster, der muligvis skal overføres fra måned til måned. Regnearket skal ligne et regneark, der viser, hvor mange penge du skal spare fra dine lønsedler i løbet af året.

Skriv et svar