Kategorier
Artikler

Regn syning til din græsplæne – Er det tid til en regn tønde

Byboere har en stigende interesse i vandbesparelse i tørkeår og tørkeperioder. Stillehavskysten er den første, der udsættes for vandrationering. Folk over hele landet er bange for, at de ikke vil drukne. Vandomkostninger er også et problem. Regnvandstønder kan bruges til at reducere vandforbruget.

Regn tønder kan være en god måde at spare på vandet. Regn tønder kan bruges til at fremme vandbesparelse.

Regn tønder har deres rødder i den gamle verden. Cisterner var stadig normen. Men takket være udviklingen af PVC-rør er de nu meget populære. Plastrør kan nemt hænges fra et vindue, fordi de ikke er modtagelige for korrosion eller revner. En vand tønde kan derefter fastgøres til væggen og en vedhæftet slange hjul og andet tilbehør kan også købes til overkommelige priser.

Regn tønder er en glimrende måde at spare på vandet på ydersiden af huset eller på isen. Selv om de måske ikke være så attraktive som traditionelle stilleben vanding rør, plast vand tønder er lette vægt og let at flytte og rene. Disse dekorative udendørs regn stillbilleder kan forårsage en vis bekymring over deres forbindelse til elektricitet. Fordi elektricitet er en kraftig strøm, er det vigtigt at bestemme placeringen af stillbillederne. Hvis linjen menes at være skjult et sted i gården eller huset, anser det for en potentiel sikkerhedsrisiko, da det kan udgøre en fare. Før du køber en vandledning, eller foretage andre ændringer i det, skal du sørge for at kontrollere kilden.

Hvis plast vand tønder eller plast cisterner knæk i naturen, kan det blive et problem. Du kan have større risiko for vandlækage fra plast tønder, hvis dit område modtager meget mere nedbør. Det er muligt at forhindre vandlækage ved at dække stillbillederne i vandtæt materiale. Tønden kan også beskyttes med vandtætning materialer såsom silikone. Dette kan øge risikoen for tønden. For at forbedre tøndens udseende kan det være smart at placere en tøndeforing under den.

Vandfade kan også klassificeres efter deres tilsigtede anvendelsesformål. Formålet med en regnvand tønde er at holde mest vand. Vandet butt 2 gallon vandbeholder, også kendt som vand tønde, kan holde 1 gallon regnvand. Den leveres med en lille tragt fastgjort. Fordi det har en større vand bedrift kapacitet end en gennemsnitlig vand tønde, de er fantastisk til mindre haver eller værfter med dårlig jord. Endelig er 3 gallon vandbeholder designet til at holde 3 gallon regnvand. Det har et større hul i bunden.

Vandbesparende fakta

A) Grøntsager og afgrøder, der kan dyrkes i fugtige jordbundsforhold er:

B) Spinat.

C) Såkaldte “rainHarvesting” afgrøder – rødbeder datoer, gulerødder agurk, druer meloner (undtagen hybrid), squash, courgetter og okra

Det drejer sig om:

A. Havearbejde ville gøre det muligt for gartneren at se fordelene ved regnen. Mange afgrøder er udskiftelige mellem dem, der har regn, og dem, der ikke gør.

B) Selvom afgrøder ofte nævnes som værende indbyrdes forbundne, behøver du ikke at vælge en afgrøde at høste. De kan interplantes. Du ønsker måske at plante en kombination af to sorter af halvhårde afgrøder, som bush bønner og pole bønner. Du kan også bruge visse greens som fyldstoffer i tomater som sennep og rødbeder. Det vigtigste er at vælge afgrøder, der er i stand til at absorbere regnvand snarere end for deres smag eller duft.

C) Giv en stabil forsyning af vand til din have i hele de kølige forårsmåneder. Selvom det er muligt at levere vand i varmere temperaturer, er det lettere at gøre dette i køligere forår, når kraftig nedbør er hyppigere.

D) Nogle planter kræver et varmere klima for at spire. Dette ville være squash, peberfrugter og aubergine samt tomater, meloner, spinat, agurk og tomater.

Skriv et svar