Kategorier
Bloggen

Sådan tabes

Desperation er det, der driver de fleste mennesker til at tabe sig. De er klar over, at en fed krop ikke er noget, de ønsker. Det kan virke som den sværeste opgave at fuldføre i betragtning af vores travle liv. Vi er allerede stresset fra finansielle og familiemæssige problemer samt daglige kampe for at leve vores liv.

Nylige undersøgelser viser, at næsten halvdelen af amerikanerne har hjulpet nogen i økonomisk nød ved at foretage indskud, betale sig, eller hjælpe med medicinske problemer. Hvorfor er det så det her? Det er alt sammen i vores opfattelse af os selv.

Mange mennesker ser overvægtige og fede mennesker det samme som dyr, der ikke kan holde op en smidig drift af samfundet. Det er ingen overraskelse, at fedme og overvægt er afbildet i massemedierne som smitsom sygdom og kasser med sygdom. “Fat” anses også for at være et aoops udtryk, som kan fortolkes som et uforklarligt kærligt udtryk.

Du behøver ikke at være fed for at få det. Det kan virke latterligt, men sandheden er: “Du er, hvad du spiser.” Vores moderne verden er defineret af, hvad vi spiser. Forbrugende en masse opfedning fødevarer vil føre til, at du bliver overvægtig. Forbrugende en masse slik kan føre til fedme. Hvis du spiser en masse stegte fødevarer med brød, er det sandsynligt, at du vil blive overvægtig. Du kan tabe dig ved at kontrollere dit fødeindtag.

Vær opmærksom på, hvilke fødevarer du spiser. Undersør de produkter, du planlægger at købe og læse etiketter. Undgå højt fedtindhold, højt kalorieindhold, eller overdrevent sukkerholdige fødevarer. Din kost skal indeholde 50% grøntsager og frugter og 20% magert proteiner kød.

2. Motion regelmæssigt

Folk træner mindre, fordi de ikke kan lide det. Hvis du lægger for høj en bar for dig selv og forventer at være i stand til at følge programmet uge efter uge, så vil du mislykkes.

Alt, hvad der kan hjælpe dig med at tabe kalorier er motion. En svømning lektion hver anden dag kan bruges som en øvelse. Du kan pakke din frokost og cykel til at arbejde på en elliptisk eller stationær cykel, eller tage dit løbebånd med hjem.

Det er nemt at være forpligtet til dit vægttab mål ved blot at sætte i en større indsats.

3.Don’t falde for mirakel kostvaner.

Fad kostvaner er ikke godt for dit vægttab indsats, som du har set. Din krop har brug for den korrekte energi og næringsstoffer til at fungere ordentligt.

Lær hvilke fødevarer der kan føre til vægtøgning, og hvordan man fjerner dem fra kosten.

4. Undgå alt kulhydrat.

Kulhydrater kan være afgørende for vores kroppes sundhed. Var du klar over, at kulhydrater kan forbedre din fordøjelse? Kroppen vil ikke være i stand til at fordøje kulhydraterne, hvis de elimineres.

Det er acceptabelt at spise lavkulhydratfødevarer med måde. Moderat motion, kombineret med at spise fødevarer med højt kulhydratindhold, kan hjælpe dig med at tabe sig og samtidig holde din krop sund. Jo mere du taber dig, jo sundere bliver din krop.

Fiber er en vigtig ingrediens i mange grøntsager. Fiberindholdet i broccoli, spinat og grønkål er højt. Spinat er det bedste valg, da det har de mindste kulhydrater.

5.Glem ikke at hydrere!

Vand er et element, som alle dyr og mennesker har brug for. Undersøgelser viser, at drikkevand før måltider eller under måltider reducerer sult.

Vægttab tips, som du kan følge omfatte spise sunde måltider, ikke springe morgenmad og spise masser af frugt og grøntsager. Sigter mod at sove mindst otte timer om dagen kan hjælpe dig med at tabe overskydende fedt. Det er egentlig ligegyldigt, hvad du tror, ni timers søvn er nødvendig for at holde din krop stærk og sund.

Skriv et svar