Kategorier
Bloggen

Sundhed – Leve en sund livsstil og leve et sundt liv

Hør, fest i dag! Tv, radio og aviser alle forsøger at påvirke, hvad du spiser, slid, tænke og gøre. Det er nu et emne med ophedet debat, og mange føler, at det er for meget. Lad mig minde dem om, at ernæring og motion ikke er de eneste vigtige aspekter af livet.

Plænepleje

Livsstil

vægttab

forlovelse

selv hvor hurtigt din bortfalder ske!

Pas på dig selv; få tid til dig. Du kommer til at leve længst. Kun du kan sørge for, at din arv efterlader en arv, der tager sig af dine børn og børnebørn.

Du har forpligtet dig til at lære, at videregive faklen til din ægtefælle, dine børn og dine børnebørn. Dette er ikke et erhverv eller livsstil valg, men en måde at elske din familie og andre.

Gennem min egen forskning og personlige erfaring, har jeg set forholdet mellem dårlige valg hos børn og deres negative adfærd. Mediernes indvirkning på børn har også været tydelig. Forskning viser, at tv-visning har en større indvirkning på børns hjerte sundhed end den almindelige befolkning. Hvordan kan du forhindre at blive en del af denne statistik? Kendskab til karakteristika raske personer og øvelser og kostvaner, der kan medføre positive ændringer er din sidste linje til forsvar.

At være aktiv er et must i dit liv. Regelmæssig motion er en væsentlig del af en sund livsstil. Det er godt for din krop og sind. Kroppen har ikke brug for konstante advarsler om sult og impulsbeslutninger. Du bør give din krop til fuldt ud at fordøje din mad, og du kan nyde dine foretrukne blade uden at have andre tanker om hver bid. Du skal også kende dine grænser. Det tager to og en halv time at fordøje mad. Du skal være opmærksom på dine grænser. Folk er i stand til at absorbere information med lynets hast og er immune over for de langsomme mordere i samfundet. Du skal også være opmærksom på, hvad du kan og ikke kan spise. Sov ikke, hvis du har dårlig mave. Jeg mener ikke en, der gør dig miste bevidstheden og gøre det umuligt at komme tilbage til at sove. Du bør konsultere din læge, hvis du tager medicin mod hjertesygdomme.

Frugt og grøntsager

mineraler (jern, calcium, zink osv.)

Vand og andre væsker

Proteiner som kød, bælgfrugter, fisk og æg er alle mulige.

Dermatologer anbefaler, at du højst spiser 4 portioner frugt, grøntsager og bælgfrugter om dagen.

Det tilladte minimumantal er 5. Det nøjagtige antal varierer dog afhængigt af din alder, køn, aktivitetsniveau og køn.

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at spise frugt og grøntsager. Dette skyldes, at de sandsynligvis vil sænke din risiko for hjertesygdomme og andre kræftformer. Det anbefalede daglige indtag er mellem 3 og 5.

Her er nogle sæsonbestemte frugter og grøntsager, som er høje i antioxidanter og vitaminer. Det er de rå. Lav din egen trail mix, og du behøver ikke at købe forarbejdede snack fødevarer fuld af sukker og salt. Giv det en chance. Min favorit er rosin-toppet med pekannødder, jordbær. Mikrobølgeovnen tager kun et minut, og du kan få en tilfredsstillende snack med fuld smag.

Der er mange bøger om det emne, du kan læse, hvis du ikke sikker på hvor de skal lede. Der er mange bøger, som du kan finde online. Det tager kun et par minutter for dig at læse plaincut edtext pakke, men det er fuld af oplysninger, som du ikke ønsker glip af.

Spis rigtigt, lev godt

Havre og havregryn

Byg korn

S bevare deres form, selv efter at de er kogte, og de tager længere tid at fordøje.

Fiber-rige fødevarer er godt for dig. Dette hjælper med at opretholde et godt fordøjelsessundhed.

Kiwier er fyldt med C-vitamin

Peanuts – højt indhold af krom, som hjælper med at forbrænde fedt og kolesterol

Skriv et svar