Kategorier
Generelt

Online succes: 3 mindset-færdigheder, du ikke kan undgå

Mange af de mennesker, jeg har delt denne liste med for første gang synes at synes, det er indlysende nok, at de ikke engang behøver at blive nævnt. Men i løbet af de sidste fem år har jeg lært, at selv de mest oplagte og letforståelige begreber kan være vanskelige at huske eller misforstå.

Her er den komplette liste.

Du får et hoved ryste, uanset om du stiller dem spørgsmål eller komme med udtalelser.

Hvor mange mennesker er du klar over, hvem der forsøger at opbygge en online indkomst og er ikke på trods af at have gjort det i årevis. En anden måde at tjene penge online er at bruge tusindvis af dollars. Dette vil også være en lektion om, hvordan man undgår det.

Statistisk set sidder langt over 90% onlinebrugere fast i cyklussen med at søge efter svar og aldrig træffe foranstaltninger, der fører til succes.

Mange mennesker ikke følger instruktionerne udstationeret over hele internettet.

Næsten alle er bekendt med, hvordan man kan tjene penge online.

Selvom det er nemt at tjene penge online, er det ikke altid så enkelt.

Før du kan begynde at tjene penge, skal du bruge en masse tid i starten.

Det er ikke let at lære folk, hvordan man laver online penge. Dette fremgår af udførelsen af mange af de “Gurus.

Hvad er de bedste online træningsmuligheder?

Du kan bruge endeløse timer online på udkig efter måder at tjene penge online. Du ønsker at finde den bedste uddannelse, værktøjer, og selv rekruttere indsats.

At finde den rigtige uddannelse er lige så vigtigt som at vælge et produkt til markedet.

Mange mennesker er indkassere online på de bedst sælgende produkter til at tjene penge. De prøver bare at skubbe konkurrencen væk for at kunne positionere sig til at drage fordel af den næste hotteste, mest innovative ting.

Det eneste, der kræves, er at give konkurrencen det, de har brug for. Det er vigtigt, at du tilbyder den rigtige uddannelse til dette marked.

Hvis du lige er startet ud i online-forretning for at tjene penge, vil du ikke have mange penge at bruge.

Gør din forskning på forskellige programmer. Du bør kigge efter programmer med et godt ry. Find ud af, hvor meget de vil opkræve for at deltage.

Mange af os har, hvad vi kalder en “indbakke” af produkter, vi ønsker at fremme. Vi bruger tilknyttede markedspladser som Commission Junction eller Clickbank til at finde produkter, vi ønsker at promovere.

Det er en god ting at fremme højst fem produkter på én gang.

Når du har valgt et produkt, der interesserer dig, skal du gå til Clickbank for at finde ‘marketplace box’. Der kan du sætte i et kaldenavn. Klik på linket for at komme til produktets salgssider.

Cj.com giver dig også mulighed for at markedsføre produkter. Cj.com er Commission Junction. De er den største mellemmand mellem datterselskaber eller udgivere.

Vi har også vores egne hjemmesider, hvor vi kan netværke og se, hvad andre marketingfolk gør.

Når du kombinerer alle disse elementer, skal du være i stand til at tjene penge online, hvis der gøres nok.

Skriv et svar